Information

Huset med anor från 1810 är beläget mitt i Lotorp intill Lotorpsån. Vandrarhemmet ligger 50 meter från busshållplats och vi har 300 meter till bad i insjö.


Vandrarhemmet är renoverat i gammaldags pensionatstil. Ni bor i två- eller fyrbäddsrum och det finns möjlighet till extrasäng vid behov. Totalt finns 23 fasta bäddar och ni kan vid behov hyra sänglinne hos oss. Dessutom finns det fullt utrustat kök, tre duschar samt fyra toaletter. Vi har även TV med Boxers utbud samt Wi-Fi, som våra gäster får använda utan kostnad. För gäster med husvagn eller husbil finns det parkeringsplatser med el-uttag. Från vandrarhemmet utgår en enkel och bekväm milslång vandringsled.

I huset finns Café Rävlämmen där man kan äta frukost mellan klockan 7:00 och 9:00 (OBS! Min. 6 personer)). Detta bokas i samband med bokning av rum.

I Café Rävlämmen hänger det foton, texter och kartor som ger våra besökare en liten inblick i hur Lotorp såg ut förr i tiden som en gammal järnbruksort. I närmaste omgivningarna finns gott om skogar, sjöar samt vandrings- och cykelleder.

 

Vandrarhemmet är öppet året runt.

Receptionen har öppet 1 juni - 31 augusti:
Mån – Sön 8-11 samt 16-19 
Övriga tider kan ni ringa: 073-397 10 70

1 september - 31 maj når ni oss på: 073 397 10 70

 

OBS ! Vi tar inte kort. Betala gärna via swish eller med kontanter.